torstai 22. elokuuta 2013

Toissapäivänä tutstuttiin ensimmäistä kertaa veden alla kuvaamiseen. Meillä on mukana sellainen pikku kamera jonka voi vedenalle laittaa. Sidoimme sen teipillä pitkään puu tikkuun ja eikun kuvaamaan. Itse sain jopa lainata kahluuhaalaria, joka tosin oli varmaan viisi kokoa liian iso, ja sillä sitten koskeen kameran kanssa.

Meillä oli mukana yksi kalastusopas ja hän sitten  yritti samalla kalastella siinä kun me Veeran kanssa kuvailtiin vedenalaisia kuohuja.

Meidän onneksemme tämä kalastusopas onnistu saamaan lohen ja päätimme sitten kuvata veden alla ja päällä tätä tapahtumaa. Saatiin tästä varmaan ihan hyvää materiaalia mainos traileriamme varten.

Eilen sitten päätimme taas kiivetä samaiselle vuorelle missä kävimme jo heti toisena päivänä täällä. Olimme tällä kertaa varustautuneet videokameralla sekä jalustalla ja saimme varmaankin ihan käytettävää videokuvaa ja valokuvia kukkulamme huipulta.

Alkuviikosta toinen ohjaajamme Pentti saapui tänne ja olemme häneltä saaneet hieman enemmän ohjeistusta siitä mitä kannattaa kuvailla.

Ennenkuin tulimme tänne, meille mainittiin että voisimme vähän autella täällä talonhommissa kun olemme täällä. Ensimmäisellä viikolla sitten keittelimme kahvia ja keräsimme ja tiskasimme vähän astiota ja jopa tarjoilimme. No sitten tällä viikolla ollaan auteltukkin vähän enemmän. Ollaan siivottu vieraiden jäljiltä mökkejä ja pesty ikkunoita täällä. Kuulostaa onneksi rankemmalta mitä oikeasti on.

Olisimme vain toivoneet että ennen matkaa olisi vähän paremminen kerrottu mitä "pieni autteleminen" tarkoittaa.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti