keskiviikko 14. elokuuta 2013


Lento sujui hyvin ja pääsimme Ivalon kentältä helposti Ivalon keskustaan josta luulimme että bussi lähtisi noin tunnin päästä laskeutumisesta mutta jouduimmekin odottamaan neljä tuntia oikeaa bussia. No kerkesimme ainakin käydä syömässä ja tutustumassa Ivalon postimerkin kokoiseen keskustaan.

Puoli viideltä pääsimme vihdoin matkaan ja vaikka kolmen tunnin bussimatka tuntui puuduttavalta, maisemat korvasivat henkisen kärsimyksen.  Bussikuski oli vielä sen verran mukava että toi meidät aivan leirintäkeskuksen pihaan ettemme varmasti eksyneet.

Ensimmäinen ilta meni majoittuessa kahden hengen mökkiin jonka esittelemme hieman myöhemmin.
Ohjaajamme tulevat  vasta loppuviikosta tänne joten nämä alkupäivät tutustumme ympäristöön. Maanantai iltana päätimmekin että tiistaina kiivemme tunturille joka näkyy mökistämme.
Seikkailumme alkoi kylläkin hieman blondimaisesti kun kävelimme n. tunnin ajan väärään suuntaan.  Lopulta pääsimme oikealle reitille eikä ite kapuamisessa mennyt kuin 1,5h.
tämä oli noin puolesta välistä

Huipulla oli postilaatikossa vieraskirja johon pääsimme laittamaan nimemme. 
Stallochokka, 249 metriä merenpinnan yläpuolella.

Huipulta näkyi myös koko leirintäkeskus

Sää on ollut pilvistä mutta ei ole sentään satanut.  Perjantaille oltiin luvattu aurinkoista jolloin pääsemmevarmaan ottamaan ensimmäiset maisemakuvat jotka eivät ole vain harmaita pilviä.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti