torstai 12. syyskuuta 2013

Kotiin paluu ja vikat päivät

Nyt on vihdoin palattu kotiin ja matka takana.
Yleisesti reissu meni ihan kivasti ja ollaan taas muutamia kokemuksia rikkaampia. Reissuun mahtui paljon uusia kokemuksia, yllätyksiä ja muutama pettymyskin.

Viimeisinä päivinä kävimme hieman vähemmän suunnitelluilla kuvaus reissuilla lähialuella ja kuvailimme vielä viimeisiä tarpeellisia pätkiä tulevaan mainostraileriin.
Merelle oli tarkoitus lähteä myös, mutta se valitettavasti jäi välistä koska merellä oli niin kova tuuli ettei sinne voinutkaan lähteä. Se harmitti aika paljon koska sitä oltiin odotettu aika paljon reissun aikana.

Hyvä onni oli se että viimeisellä viikolla ruska oli saanut aikaan jo aika upeaa väriloistoa ja pääsimme ikuistamaan sitä kameroiden muistikortteihin.

Sitten tuli aika lähteä kohti suomea. Saimme olla muutaman yön Kaamasessa suomen puolella ennen kuin lentomme lähtisi Ivalosta sunnuntaina. Pääsimme siis näkemään myös Lapin hieman alkanutta ruskaa ja muutakin maisemaa mitä ei aikaisemmin ollut tullut nähtyä.










  


Nyt jatkuu tekeminen vielä Norja tunnelmissa sillä loppujakso menee aika pitkälle kuvien ja video materiaalin muokkauksessa.

Kiitos kaikille jotka tekivät matkan mahdolliseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti